Vestlandet 1.20 – DEL 3

Etter at 15 dager med solfylte dager i Florida er over er det på tide å brette opp ermene sånn at vi kan bli ferdig med oppdateringen til Minecraft 1.20.1. Som jeg har beskrevet i tidligere poster er det mange gode oppdateringer for Minecraft 1.20, og det er hyggelig at det igjen er overworld som er fokuset for alle de nye tingene som kommer.

En av de mest fremtredende nye tilleggene i Minecraft 1.20 er introduksjonen av to nye mobs: Kamelen og snifferen. Kamelen, som er et ørkenboende ridedyr, vil bli funnet vandrende rundt i ørkenlandsbyer og vil være tilgjengelig som et praktisk og stilfullt transportmiddel for spillere. Snifferen er et resultat av fjorårets fellesskapsavstemning og er en ny mob som legger til enda mer liv og variasjon i Minecrafts allerede mangfoldige dyreliv. Disse nye mobsene gir spillere muligheten til å oppleve Minecrafts verden på en helt ny måte og skape spennende eventyr sammen med dem.

Andre ting som er verdt å nevne er selvsagt cherry serien med treverk, bokhyllen, chiseled bookshelf, der du faktisk kan lagre bøker og hengende skilt. Arkeologiske verktøy er også mulig å få der du kan finne verdifulle gjenstander fra suspicious sand eller suspicious gravel.

Lanseringen av Vestlandet 1.20 er fredag 4. august klokken 18:00!

Endringer fra Vestlandet 1.19

GriefPrevention vil igjen bli en del av Vestlandet. Denne avgjørelsen ble tatt da byer ikke er et fokus på Vestlandet, dermed så vi ingen hensikt med å fortsette dette konseptet da interessen ikke er tilstede. Det vi derimot vet er at de som hadde byer brukte de primært til å lage sine egne kistebutikker på sitt eget claim. Vi vil dermed tillate kistebutikker på claims på den nye serveren, med en liten kostnad ved opprettelse og en liten kostnad per kiste per dag. Hva denne summen skal bli er ikke bestemt, men det skal være billigere enn å leie butikklokale på markedet i spawn. Mer informasjon om butikk på claim kommer på et senere tidspunkt.

Jobs har fått en totalt overhaling, hvilket betyr at inntjeningen er totalt endret og at enkelte jobber ikke lenger vil være tilgjengelige. På den nye serveren vil jobber være et supplement til inntjeningen din. Jobs vil aldri kunne være en måte å bli rik på, men vil være veldig god å ha i oppstartfasen. Limiten for inntjening per time er “fjernet” så det vil ikke lenger være et hinder for å tjene penger. Det vil eksistere en limit på inntjening, men den er satt høy slik at den ikke skal kunne nåes på en enkel måte. Limiten er satt for å sikre oss fra spillere med uærlige hensikter. Fokuset for inntjening vil være byttehandler og butikker. Auction House vil fremdeles være tilgjengelig i tillegg til kistebutikker.

Diamanter vil ha en stor betydning på Minecraft 1.20, dermed vil dette igjen bli den mest verdifulle gjenstanden. Etter at høyden fra bedrock til himmelen ble forhøyet ble det lagt til en ny type steinserie kalt deepslate. Mengden på deepslate diamanter har vært helt hinsides! Vi har dermed fjernet en god del deepslate ores fra mappet slik at vanskelighetsgraden økes. Mengden på deepslate diamanter og deepslate gull vil være tilsvarende det som finnes over nivå 0. Diamanter vil dermed bli et sjeldent mineral på Vestlandet, noe som styrker verdien og økonomien generelt.

Endringene nevnt over er de mest prekære endringene som er gjort. Blir det flere før åpning så vil jeg informere om dette.

Vestlandet 1.19 → Vestlandet 1.20

Det vil bli full resett/wipe på Vestlandet 1.20! Dette betyr at alle begynner på nytt uten noe som helst.

  • Kartet blir renset.
  • All spilletid blir borte.
  • Penger blir borte.
  • Ranks blir borte (med unntak av VIP ranker).
  • Statistikker blir borte.
  • Inventory, enderkisten og backpack blir borte.

Med andre ord så blir alt borte, og har jeg glemt noe på listen over, så blir også det borte. Jeg ønsker imidlertid å gjøre visse unntak, noen av dere har lagt ned mye arbeid i å bygge enorme byggverk. Til de av dere som ikke har spilt på tradisjonell måte og heller konsentrert seg om ren bygging så vil jeg flytte over disse byggverkene, men da må de som føler de er i denne kategorien ta kontakt med meg om de ønsker dette. Årsaken til at jeg gjør dette er fordi vi nylig har hatt en full wipe av kartet og det vil bli urettferdig for de som har lagt ned mye innsats på rene byggverk. Hva som er akseptert er noe kun jeg og mitt team skal avgjøre! I utgangspunktet er full resett/wipe det som er gjeldene.


Så vil jeg bare avslutte med å si at vi alle gleder oss til Vestlandet 1.20 og med alt det innebærer. Vi har gjort noen utradisjonelle endringer på enkelte ting, og vi vet at enkelte ikke vil like det som er gjort. Det er lov til å ytre seg om sin misnøye, men hold ting saklig. Du må huske på at alle har ikke samme tankegang som deg selv og det er mange andre der ute som liker det som er gjort. Om det er endringer som plager deg som spiller såpass mye at det blir vanskelig å spille på Vestlandet, da er dessverre ikke Vestlandet en Minecraft server for deg.

I utgangspunktet er det så brutalt og enkelt, men jeg er selvsagt åpen for å lytte. Ta gjerne kontakt med et stabmedlem privat om det er noe du er misfornøyd med, på en saklig og behersket måte, som du trenger å få snakket om. Ikke spre negativitet i offentlige Discord kanaler eller på Minecraft serveren. Dette gjelder selvsagt ikke kun endringene som er gjort på Vestlandet 1.20, men alt.

Abonnere
Varsle om
0 Comments
Inline tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer